Friday, January 1, 2010

sesuka hati kau je publish nama aku! arrghhh.....

Post ni aku buat setelah di TAG oleh fiffy yang otw nak matang. :P
Ko tak baca siap kau!haha.. Sapa suruh ko pepandai tag aku haa? Ko ingat aku rajin sangat ke nak buat. Tapi untuk tidak menghampakan harapan kawan aku ni, aku jawab jela eh.hakhak... PP jgn marah ey.... (Padahal tak de topik nak buat posting baru..hihi)

Soalan2 nya........(Macam kena soal siasat plak) :

1. Adakah anda rasa HOT?

>>Tak hot pun sebab aku bukan hot temper and takde orang wat aku marah pun. Orang keliling aku baik2 sume, macam aku.ngeee~~
>>Bilik aku pun sejuk je, kipas bagus punya (ko mai duk UPM la pp).
>>Saya suka minum minuman yang HOT!

2. Upload gambar yang anda suka



3. Cerita tentang gambar
Gambat masa bercuti di PD dengan coursemates. Dalam banyak2 gambar kat PD, nape aku pilih gambar ni? Sebab dalam gambar tu ada cam ada supernatural yang sebenarnya 'natural', haha.. Miss that memories. Bila kita nak pergi bercuti reramai lagi?? Hm..semua da sibuk dengan FYP masing2 kan.

4. Selain nama sendiri apa nama panggilan orang guna untuk panggil kau
>>Familyku dan kawan2 kat rumah panggil Na.
>>Kawan2 sekolah rendah panggil Farhana.
>>Kawan2 sekolah menengah panggil Ana.
>>Kawan2 kat UPM panggil Ana, Hana(sorang dua je nih).
>>Kawan2 kat chatroom panggil Epy, Hana, Hanana dan Han.
>>Cikgu tempat aku ambil lesen kereta dan Cg. Mazian kat matrik dulu panggil Nurul.
>>Nickname yang aku baru je buat, Kencana.
>>And....nickname yang family aku je yang panggil....tettttt......tak ley cakap.

5. Tag 6 orang lagi.
Chempaka
Cik Kodah
Jerah
Naqiah
Kopiah aku, bukan kopiah kau!
Cry

6. Siapakah gerangan number 1 kepada anda?
>>Kawan rapat yang amatlah rapat. Soulmate?hm...

7. Katakan sesuatu pada number 5
>>Salam kenal wahai kopiah. Adakah anda juga ex-shams?

8. Number 3 ada hubungan dengan anda?
>>Hubungan sesama Islam :D
>>Kenal kat dalam chatroom userpalane. Jerah sengalsssss~~

9. Bagaimana dengan number 4?
>>Kawan masa kat SHAMS.
>>F4 sama kelas, dia jadi penolong ketua kelas.
>>F5 kelas tak sama dah.

10. Pesanan kepada orang number 6?
>>Hi cry...Dun cry cry aa...

11. Kelebihan number 2?
>>Dia ada bf, aku tadak..haha
>>Adah: Eh, lawo la mu pakai celok. Pakai jenis nape gop?hihi


2 comments:

Fiffy Syafiqa Hazirah said...

ko lupa k nick ko tu. org pgl ko pisanggggggggggggggggggggggggggggggggggg

Hana Ghazali said...

erk,,, tu kira nick aku gak ke...hohoho.....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails