Thursday, January 28, 2010

Saya tidak tidak suka awak

Saya tak suka awak, nape awak suka saya?

Saya suka awak, nape awak tak suka saya?

Saya lagi cantik dari dia, nape awak pilih dia?

Saya pun baik jugak, tapi nape awak still pilih dia?

Saya kenal awak dulu baru dia, tapi awak pilih dia.

Dia buat awak nangis, saya selalu buat awak senyum tapi awak pilih dia juga.

Awak cakap kat saya awak belum bersedia, tapi bila dia datang awak bersedia je?

Awak kata awak sayang saya. Awak cakap kat dia awak cinta dia.


Awak suka sushi tapi saya suka nasi goreng kampung. (Sila abaikan yang ni :p)


Note: Perasaan itu sangat complicated!!

6 comments:

Fiq said...

saya suka n3 ni walaupu pada mulanya saya tak suka=P

cemomoi said...

wui sadisnya perasaan tu.. nak wat camne perasaan tak leh paksa.. bia tak dapat daripada dapat tapi merana ati sepanjang masa

Hana Ghazali said...

fiq, nape mule2 xsuke jadi suke lak..hee...nasi goreng kg 1!!~

cemomoi...kata2 ni secara general, tiada kaitan dgn penulis :D...
n ayat bese bila jadi camni (u deverve a better one)

Ahi said...

"Awak cakap kat saya awak belum bersedia, tapi bila dia datang awak bersedia je?"

(-_-)

Hana Ghazali said...

yeah yeah chem...kalo dh xnk ckp la awal2 n xyah la ckp cmtu kan.mcm ade sdikit hrpn di situ..ni duk maenkan prasaan org...uhuuu..sob sob...

KaL-eL said...

Di sini hamba ingin meminta maaf secara terbuka dgn apa yang pernah berlaku..

Mmg btul,cakap mmg laa senang..nak trima ngan hati ni blum tentu..

Hope owner for this blog will have a very happy life..

Segala yang baik datang daripada Allah n segala yang buruk datang dari kelemahan diri saya..

Wassalam..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails