Monday, January 25, 2010

Ciri-ciri keselamatan kenderaan; gandakan!

Apakah ciri-ciri keselamatan sebuah kenderaan yang perlu ada bagi mengelakkan kes kecurian yang boleh kita praktikkan? Haaa.....Apa kata korang semua try tambah kunci kat transport korang macam dalam gambar kat bawah ni? Amacam? Ain't it cool? hahaha...

Gambar ini diambil di uptown. Tuan van ini sangat kreatif kan. Tuan van sila jangan marah saya pamerkan gambar ini.hehe...


Atau korang boleh try kunci macam yang kat bawah ni.

Ingat basikal ka rantai macam tu.Aiyarkk~


Yang ni? Pernah guna? Senang je potong ni. Aku pernah potong. Tak caya sudah! isk isk....


Tapi................kalau kereta Mr Bean ni, aku tak kisah la ada kunci macam tu pun. Still shantek...hihi.....


Note: Test hari ni tak boleh jawab meh. Tapi nape aku cam tak kisah je?haih~

6 comments:

Iznie said...

hahaha..
ada plak kunci kete macam beskal...

tak kisah la ta leh jawab...
sebab kita sendiri yg buat2 tak kisah...kan2?

Hana Ghazali said...

macam2 jenis kunci ada,,,

erm, maybe buat2 tak kesah..
kalo kesah nt pk pun xubah pape dh,,dah jwb kan...
tp kene usaha lebih tuk akan dtg ;)

LanaBulu said...

pintu kunci..kalau pencuri tu kebas tyre how..?
Lopong je lah kan...

Hana Ghazali said...

beli tayar baru :D
btw gmbr ke3 tu kan kunci tayar..hohoho~~

wat la cam mne pun, pencuri skang terer2!kan...?

fahrulazmi said...

Yang nombor 3 tu macam xder effect jer... huhuhu

p/s: buat ler komen form ni boleh masukkn nama sendiri. guna google account x best.

Hana Ghazali said...

mmg xde effext no3 tu.agaknye dorg sj, tuk amik gmbr je....

erm,wat form camne yek? xterer ah tenet2 ni...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails