Sunday, December 20, 2009

Aku tak percaya!

Ni bukan aku tak percaya cinta lagu liyana jasmay k..

Ni aku tak percaya aku wat blog.huah2...


Kalo kawan2 yang kenal aku mesti tau aku ni jenis yang tak suke mengarang.


Kalo tak caye go look at my FS and FB..kat description about me tu aku tak tulis pape pun. Or maybe aku tak reti nak describe pasal diri sendiri kot..


Tapi tetibe lak aku rase nak wat blog.
Tapi camni jela dulu blog aku nih. Nanti rajin2, aku update bagi lawa skit. Skit la... :D

Pape pun, do support me!!heee~~~


Thank you!


2 comments:

Ahi said...

i support u la kencana! muah! haha!

thekencana said...

haha..mekasih la..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails