Friday, February 19, 2010

Saya ambil dadah, saya dah tak tahan

Yer aku baru je lepas ambik dadah. Percayalah...

Asal dadah menjadi ubat. Salah guna tu yang jadi cerita lain.

Dua hari lepas demam melanda diriku. Baru pulang dari kampung, terus demam. Kalau demam kat kampung, ada ma tolong picit-picitkan.hehe...

Dah lama atceli aku tak demam. Last demam, dua tahun lepas kalau tak silap. And kalau sakit jangan harap aku nak makan ubat. Sebab tu kalau batuk boleh sampai sebulan tak baik-baik. Bagi aku makan ubat kalau sakit amat-amat je. Nanti jadi ketagih macam aku ketagih kopi.ngee~~

Tapi semalam aku berjaga sampai pagi walaupun tak sedap badan lagi. Dekat pukul 7 pagi baru start nak tido. Duk guling-guling atas katil, 2 jam tak boleh tido lagi. Lalu aku bingkas bangun pergi makan ubat dengan perut kosong. Rasa semacam je perut aku. Itulah..orang jarang makan ubat. Mkn ubat ngan perut kosong.isk isk....

Sekarang dah ok pun. Batuk-batuk je sikit. Esok nak gi main boling harap-harap bertenaga lah.huhu...

Note: Lepas ni nak gi sambung tido.. ZZzZZZzzz~~~

7 comments:

Fiq said...

sakit pun pikir bowling... kena baling baru tau... haha=D

Hana Ghazali said...

sakit2 la, hidup mest dteruskan.haha...
da byr...rugi la xpegi.pastu nk jmpe kwn2 :)

sayaBerd said...

moga ko sembuh lah hendaknya.
wakaka

whitedaisy said...

cept2 sihat:)

Hana Ghazali said...

thanx berd n daisy...
smlm karoke dah bertmbh baek lak batuk :D

Akif Mazlan said...

polis polis, disini ada owg amek dadah! hahaha

Hana Ghazali said...

alamak...nmpknye i kene delete la entry ni.heheh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails