Tuesday, March 9, 2010

Why I hate 13

Hello readers...cewah cam ramai je baca blog aku nih...

Hm...da lama sangat tak update ni. Busy sesangat sekarang. Kerja bergunung bak gunung everest diselaputi salji-salji nan putih bersih.uhuu~~

WHY I HATE 13?

Sebab week 13 ni ada 2 mini projek kena submit dan presentation FYP. 2 mini projek tu pun kena wat report ala-ala thesis FYP gak. 1 projek tu kena wat javascript programme untuk natural language understanding (NLU). Ada sape2 sini terer tak? boleh buatkan programnya kah?*wink*

Sekarang ni dah week 10. Next week hantar thesis, week 13 present, week 14 end of kuliah and week 15 final exam... Tak de study week. Selama aku blajar ni, seingat aku masa first year je kot dapat rasa study week. Selalunya, hari jumaat ada presentation or class, hari isnin dah start final..Aduss.... sakit-sakit!!

And my FYP? Rasa-rasa cam kena extend je. Padan muka tak wat sungguh2 sangat. Tapi supervisor aku bagi extend tak ni?aduss...da bape kali aku gi cari tak jumpa2 dia ni. Kalau extend means duk sini sampai bulan 7. Boringnya...nanti kita kuar jalan2 sama2 nak? (kita merujuk kepada sapa2 yang baca ni ;D)

Tak pasal-pasal lak benci 13.hehe~

3 comments:

Fiq said...

jom kuar=p

aNoZ said...

buat slow2 la.. jgn mls2 ye. hehe

Hana Ghazali said...

@fiq: jom2.i nak makan kat manhattan fish market ;D
@ano: baeklah~

k supervisor xbg extend.uwaaaa~~~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails