Monday, March 29, 2010

Akhirnya! Alhamdulillah....

Alhamdulillah...Dengan limpah dan kurniaNya akhirnya dapat juga saya menyiapkan final year project (FYP) saya walaupun tidak seberapa sempurna..huuu....ayat skema ohh..haha

Actually hari ni aku present fyp. Maka berakhirlah debaran-debaran dan kesibukan ku selama ini. Dah lama aku tak update blog sbb benda ni lah.hah, salahkan dia cepat.cepat!haha...

Padahal kan kan, takde lah sampai 24 jam kerja aku tertumpu kat fyp je (memamg tak pun, ngadap komputer je keje.hehe). Tapi bila kepala asyik duk fikir benda tu je, satu kerja lain pun tak jalan. Otak dah penat, then tak ada idea nak tulis apa. And, sampai bilik pun tak berkemas. Alasan2! pemalas!!hoho~

Tapi............................ada lagi benda tak setel ni. Hardware belum present lagi kat examiners. Dah la tadi masa aku present one of the examiners tak de, memang la best present dia takde sebab tak kene shoot tp nanti time present hardware mesti banyak gila soalan dia tanya..uwaaaa..... (examiner aku takot tuh, prof kan.huhu...)

Tapi papepun, dah rasa lega skit. Tinggal 2 mini projek lak nak kena setel sebelum final ni. isk isk!! fenin~~

4 comments:

Fiffy Syafiqa Hazirah said...

busy la sangat,.. yang ko dok kt chatroom tu SIBUKKKKKKKKK la sangat.. ekekeke

Hana Ghazali said...

aku masuk je, ne de aku join berchat sgt pun.huhuuu..dengki!!

KEMBARA KERTAS KOSONG said...

gud luk ya...

sama2 buat yang terbaik:)

Miss Cutey Cat said...

Ececeh... bestnye dah abis wat fyp.. miss cutey cat xsiap2 lagi.. huhu..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails