Wednesday, November 3, 2010

Budak-budak sekarang

Budak-budak sekarang sangat advance ok! Facebook, chatting oh itu semua perkara biasa...

Alkisahnya, sepupu kecik aku datang bermalam kat rumah aku. Biasanya aku tak bagi selain adik2 ku untuk 'bermain' laptop ni. Dan biasanya memang aku akan monitor dorang...

Then, malam tu adik aku 2 orang n sepupuku menggunakan laptop ni (aku kat luar bilik time ni).. Bila aku masuk bilik, cepat2 dia tutup browser. Aku sempat pandang dia guna google chrome. Aku pun pe lagi, check la history kat chrome tu...

Ni haa yang aku dapat!!



Uhh.. Apakah budak2 ini? darjah dua ok... Adik aku memang tak reti bukak tenet pun. Main game je... Isk3... Pe nak jadi la... Dah pandai cari menda2 macam tu. (walaupun spelling fail!). Try la search menda ni kat youtube tengok apa yang keluar.hehe... :D

p/s: mel, wani, ct...kalo terbace entry ni, take note dia adik kamu~~ huhu.....

3 comments:

Fiffy said...

aku curious dgn apa dia taip.

poto kone tu mende? potong konek ke?

gogo?

waaaaaaaaaaaa ak xleh fkir positive. wakaka

MySara said...

astaghfirullah,,budok2 nim,,huhu,,
eh mel, wani n ct bace ke blog mg??

Hana Ghazali said...

fiffy: kalo bdk tu dh tulis camtu nk pk +ve cane lg weh..haha

mysara:xahu aku mel wani bc dop...aku tls je gtu..huhu~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails